OM MAJGAARDS

Familien Majgaard har rødder både i den jyske muld, Midtsjælland, Langeland, i Italien og i de schweiziske alper, hvor familien igennem århundreder har beskæftiget sig med bl.a. landbrug og mejeribrug.

 

I den schweiziske del af familien har vi fremstillet ost af den mælk, som køerne producerede om sommeren på de frodige alpeskråninger. Dele af den schweiziske familie
udvandrede i 1800-tallet til Danmark og slog sig ned som restauratører, bl.a. som stiftere og medejere af Café à Porta på Kongens Nytorv.

På fædrene side har familien Majgaard sine rødder i dansk landbrug og mejeribrug. Senest med Jens Majgaard i spidsen for dansk Andelssmør og Lurpak som et af danmarks helt store væremærker og symbol på kvalitet.

 

Interessen for gastronomi og kvalitet er trivedes gennem generationerne, og Anne Majgaard har gennem sit virke som madskribent og kogebogsforfatter givet denne interesse videre til de næste generationer.

 

Christian Majgaard har udviklet sine mobile special-forretninger med fantastiske oste fra hele Europa - herunder også et flot udvalg af råmælksoste - og udvalgte specialiteter.


Resultatet er blevet til Majgaards, og vi glæder os til at betjene vores kunder med personlig service med vægt på god rådgivning og kvalitetsprodukter - lige som ‘i gamle dage’.


Udover de rullende specialbutikker tilbyder vi også catering og vore populære vin- og ostesmagninger, hvor du på underholdende vis kan blive klogere på  sammensætningen af gode smagskombinationer. (se
nærmere)
.

Ostemanden.jpg