Vin og Ost

De perfekte makkere. ... men også en udfordring

For de fleste er ost og rødvin en selvfølge, men det er en spændende øvelse at smage sig frem til andre kombinationer. Hvidvine ses i stigende grad som partner til fx faste oste som Emmental, Gruyère og Comté. Også Brie kan med fordel nydes til en fyldig Chardonnay. De fleste har også hørt om Stilton og portvin eller Roquefort og Sauternes. Friske unge oste passer som regel fint sammen med yngre vine, som endnu ikke har udviklet dybde og finesse. Ældre, modne oste med stort smags-register passer bedre til vine, der også har udviklet sig med dybde og kompleksitet.

Til arrangementet introducerer vi et antal forskellige oste og matcher dem med vine, som passer til dem. Dertil serverer vi forskellige typer special-brød, som er egnet til de forskellige oste. Majgaards står for arrangementet i samarbejde med vores faste vinleverandør A VINSTOUW.


Menuen kan sammensættes efter ønske og vil bestå af 4 vine og 9 forskellige oste i et mix af forskellige europæiske og danske specialoste fra både ko, ged og får. Vinene vil være udvalgt så de passer til menuen og vil omfatte en mousserende, en hvid, en rød og en sød vin.

Prisen for et arrangement varierer men starter ved 199,- per person og inkluderer rigelige mængder af vin og ost. I forbindelse med arrangementerne vil der være mulighed for at købe produkterne til fordelagtige priser.

Se menu-forslag for eksempler på nogle af de mest populære events. Vi tilpasser gerne menuen til specielle ønsker, f.eks. 'et land', økologi, råmælk osv

 

Oste og Vinsmagning

- et event med stil

 

Danske

oste

Vi udforsker danske oste og matcher med gode vine ...

Ostemandens

anbefaling

Klassiske oste med tilhørende vine

Råmælk

De bedste oste er lavet på råmælk, ...

KONTAKT

Tel: +45 4270 2282  |  Email: ostevognen@gmail.com

 

Fortæl gerne lidt om rammerne og Jeres tanker, ønsker og behov

Success! Message received.

PLATTER_WEB__classic-fruit-and-cheese_6953_V2_rfc
How-To-Make-A-Meat-And-Cheese-Platter-5
1371587413712
123518_640x428
Classic-cheeseboard-002
 
 
 
Hvad kunderne siger:

Fantastisk lækkert

En vidunderlig aften styret af en sympatisk og vidende ostemand med styr på sine produkter.

— Thomas Tærsbøl, direktør